Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΨΑΧΝΑ


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από τα βάθη της καρδιάς μου τους πάνω από 500 συνδημότες οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ψήφισαν το συνδυασμό <<Δήμος για τον πολίτη>> κατατάσσοντάς τον πρώτο με μεγάλη διαφορά την πρώτη Κυριακή και νικητή τη δεύτερη με ποσοστό 55% και εξασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη 6067 ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο.
Ο Δήμαρχος και οι 27 δημοτικοί σύμβουλοι καλούνται να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία να παρεμβαίνουν δυναμικά και να προσπαθούν σε συνεργασία με κάθε δημότη να διαμορφώσουν συνθήκες πολιτικού πολιτισμού και με σύμπνοια και ομόνοια να προσφέρουν στον δύσκολο αυτό καιρό ότι ,μπορούν στην περιοχή μας.
Στον νέο μας Δήμο θα πρέπει να κυριαρχήσουν και να προωθηθούν ζητήματα όπως:
  • Η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου

  • Η ανάπτυξη κοινωνικής πολιτικής.

  • Η ενοποίηση του ΣΧΟΟΑΠ (Σχέδια Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης) στο Θεσπρωτικό με το γενικό πολεοδομικό της Φιλιππιάδας καθώς και η επέκτασή του σε όλο τον Δήμο.

  • Η προστασία του περιβάλλοντος, η προώθηση της ανακύκλωσης και γενικότερα της ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων. Η αξιοποίηση του ποταμού Λούρου( ειδικά του τμήματος που διέρχεται την πόλη της Φιλιππιάδας), καθώς και η ανάπτυξη της λίμνης Ζηρού ως σημείου αναφοράς για όλο τον Δήμο.

  • Η ορθολογική διαχείριση του πλούσιου υδάτινου δυναμικού και η ύδρευση όλων των διαμερισμάτων.

  • Η ρύθμιση του κυκλοφοριακού και του θέματος παρκινγκ ειδικά ορισμένες εποχές του χρόνου στο Θεσπρωτικό και στη Φιλιππιάδα.

  • Η δημιουργία μέσα στην πόλη χώρων πρασίνου.

  • Η ανάπτυξη των δημόσιων χώρων( πλατείες, παιδικές χαρές κτλ).

  • Η δυνατότητα να εξυπηρετείται ο δημότης όσο πιο κοντά στον τόπο κατοικίας του.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Σε αυτές τις εκλογές δεν έψαχνα ψηφοφόρους, φίλους έψαχνα! Και βρήκα πολλούς. Χάρηκα όλη αυτή την πορεία και όλο τον αγώνα από την πρώτη στιγμή μέχρι και την Κυριακή το βράδυ.
Η θέση μου είναι μια και ξεκάθαρη: ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
Το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκα δε σημαίνει ότι σταματώ. Συνεχίζω για το καλό του τόπου μου με όλες τις δυνάμεις ως απλός πολίτης. Θα συμμετέχω και θα προσπαθώ καθημερινά για έναν καλύτερο Δήμο, για ένα καλύτερο αύριο.
                                                                                          Και πάλι σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου